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Question 

Article 4.9 of the Presidential Decree stipulates that an anti-dumping 
duty or an undertaking will lose its effect 3 years after the date of 
imposition or acceptance, unless the applied period is fixed. 

1. Does the Minister have complete discretion in fixing a specific 
application period? Is the Minister bound by any limit concerning 
the duration of the measures? 

2. In how many cases did the Minister make use of his power to choose a 
specific application period and in how many cases did the period 
exceed the 3 year period stipulated in Article 4.8? (give a 
percentage). 

Answer 

Determination of the application period of the anti-dumping duty is 
declared by Presidential Decree under Article 10.1 of the Customs Act. 
The period of an undertaking is determined by the Minister under 
Article 10.9 of the Customs Act (see ADP/1/Add.l3/Rev.l). There is no 
limit explicitly stipulated in the law pertaining to the application period 
of an anti-dumping duty and an undertaking. 

* However, the Presidential Decree of the Customs Act stipulates that an 
anti-dumping duty and an undertaking are effective for 3 years, unless the 
application period has been otherwise fixed, and are automatically 
invalidated 3 years after the date on which the anti-dumping duty or the 
undertaking was imposed. Thus far, in cases where the application period 
has been otherwise fixed, the periods were for less than 3 years. 

Since the establishment of this provision, there have been two relief 
measures in Korea. Both of them were "in cases where the application 
period has been otherwise fixed". The application period in both cases 
was 2 years, (less than the stipulated 3 years). There has been no case 
in which the applied period exceeded 3 years. 
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Question 

In determining whether the home market price is below the cost of 
production what is the appropriate period for cost recovery? 

Answer 

The treatment of sales below cost is based on paragraph 1 of 
Article 4.2 of the Presidential Decree, which provides "... when, because 
of the particular market situation, such sales do not permit a proper 
application of the aforementioned definition (which defines normal value to 
mean the price actually paid or payable in the ordinary course of trade for 
the like products ...) ...". 

However, because the provision mentioned above has not been applied 
thus far in Korea, the Korean Government cannot address the specific 
question concerning the recovery period posed by the EC delegation. 
However, if sales below cost became a problem in Korea, they would be 
considered as not having been made in the ordinary course of trade, 
provided they do not reflect prices which would permit the recovery of 
costs within a "reasonable period" in the normal course of trade. 

In addition, as there is not a specific provision covering this point 
in the current GATT Anti-Dumping Code, we hope a specific and uniform 
provision will be adopted in the Uruguay Round. 


